Blog,Weetjes.

14. sep, 2014

Deze mascara heeft een dunnere binnenkant om te zorgen dat het efect naar je beide ooghoeken gaan  .je zou er een smooky eye mee kunnen maken  ,zo prachtig is hij . zelfs de kleinste wimpertjes zullen lang en stralend worden  met deze mascara van loreal paris .hij is ook in de waterproof versie verkrijgbaar. onderandere te koop bij de... DA,v&d make-up afdeling,kruidvat,ici paris,douglas.❤ 

13. sep, 2014

Deze mascara  heeft een zijdezacht borsteltje . hij is ook intens zwart .hij heeft als opdracht om echte volume wimpers te maken , en dat doet hij , de naam zegt het al pump up booster . je zult zien dat je er nog mooier uit zult zien met deze mascara van miss sporty .onderandere te koop bij de... DA,v&d make-up afdeling,douglas,ici paris,kruidvat. ❤xxx bep (berber)

12. sep, 2014

Deze mascare heeft het effect om vlinder vleugels van de wimpers te maken .en het zal elke wimper volume geven .Met het unieke borsteltje, die wimpers van de buitenste hoek van het oog accentueert . het is duidelijk een echte loreal volume mascara !